17 april 2018 10:30 - 16:00

Lezing-Workshop Corene Thaut met ALV NVvMT

Dit wordt een bijzondere dag die je niet mag missen, GRATIS VOOR NVvMT LEDEN, met een lezing en workshop door Corene Thaut uit de VS, over een van de meest spraakmakende stromingen in de muziektherapie: de Neurologische Muziektherapie.

De presentatie geeft je een korte introductie in de evidence-based practice van Neurologische Muziektherapie en geeft je een indruk hoe de elementen van muziek gebruikt kunnen worden om niet muzikale delen van het brein en gedrag te beïnvloeden. Door diverse case studies en live demonstraties kun je de transformerende kracht van muziek ervaren op cognitie, sensori-motorisch handelen en spraak en taalvaardigheid.
De presentatie zal een interactieve sessie zijn waarbij de NMT wordt geïntroduceerd en dan focussen op technieken zoals MACT, PSE, en MIT. 

Programma

Datum: dinsdag 17 april 2018                                                

Tijd: 10:30 – 14:30 uur (aansluitend ALV van 14:45 – 16:00 uur, daarna borrel)                                              

Locatie: Van Essengaarde 10, 7511 PN Enschede            

Kosten: gratis voor leden.  100 euro voor niet-leden, 50 euro voor studenten die geen lid zijn.             

 

Inschrijven
Inschrijven kan alleen via de FVB-website. Ben je lid, log dan eerst in met jouw e-mailadres en wachtwoord, dan hoef je niet opnieuw jouw gegevens in te vullen. 
Ben je niet-lid student, neem dan eerst even contact met ons op via info@vaktherapie.nl

Meld je aan vóór 12 april 2018!

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan alleen per mail via: info@vaktherapie.nl, onder vermelding van jouw naam en bankgegevens. Bij annulering wordt € 25,00 aan administratiekosten in rekening gebracht. Reeds betaald inschrijfgeld wordt onder aftrek van deze administratiekosten terugbetaald. Annuleren na 10 april is niet meer mogelijk, wel kan de gereserveerde plek door een ander worden ingenomen.

 

Contact en informatie
Voor inhoudelijke vragen en informatie: secretaris@nvvmt.nl

Algemene vragen: secretariaat van de FVB: 030 - 28 00 432, info@vaktherapie.nl