20 maart 2021 10:30 - 17:30

Tekenbewegingsmethode TBM - MIJN WERELD OP Z'N KOP

Voor (vak)therapeuten met of zonder certificaat van de TBM basistraining WERKEN IN AANDACHT

Deze studiedagen bieden een basis om patronen en blokkades te herkennen en te bewerken aan de hand van de theorie en de praktijk van TBM. De drie studiedagen hebben een onderlinge samenhang, en bieden een breed scala aan thema’s en ervaringen aan. Ze kunnen los van elkaar gevolgd worden. Tijdens de drie studiedagen staat je eigen tekenbewegingsproces centraal. Van daaruit besteden we ruim aandacht aan de toepassing van TBM binnen je werk als therapeut. Elke studiedag wordt 2 keer achter elkaar aangeboden, zodat je kunt kiezen uit de vrijdag of de zaterdag.

MIJN WERELD OP Z’N KOP - TBM in tijden van crisis

Het is het een jaar geleden dat onze wereld op een nieuwe manier in beweging kwam. Zekerheden werden onderuit gehaald. Gezondheid, menselijk contact, werk en het culturele leven waren niet meer als vanzelfsprekend. We maken de balans op na dit verwarrende jaar. Wat heeft deze Corona-tijd voor jou betekend, plus en min? En hoe ga je verder op je weg, zowel in je persoonlijke leven als in je werk? Wat zit er op slot? Met TBM maak je blokkades en emoties voelbaar en zichtbaar, laat ze weer stromen, en maakt ruimte voor nieuwe energie. Een dag voor persoonlijke ontwikkeling en inspiratie voor je werk.

Notities

GROEP: maximaal 9 personen

KOSTEN: €130,- per dag incl. materiaal

Elke studiedag is geaccrediteerd voor 6 punten.

AANMELDING: stuur een mail en maak het cursusgeld over op IBAN NL03 Trio 0198501366 t.n.v. A. Floor en/of H. Overman, Amsterdam, o.v.v. datum en naam van de gewenste studiedag.

ANNULERING: kosteloos 2 weken van te voren, daarna geen restitutie mogelijk

CONTACT: info@tekenbeweging.nl
Didi Overman: 06-46044490, Lida Floor: 06-14917522

Website

http://www.tekenbeweging.nl