20 maart 2021 9:00 - 17:00

Ontdek de kracht van Energy EFT (Emotional Freedom Techniques), Tapping!

Energy EFT, Tapping, is een wonderlijke mooie techniek die gericht is op positieve energie en stressreductie. Een bijzondere techniek die je instaat stelt veerkrachtiger met emoties en spanning om te gaan!

Voeg de basis van Energy EFT toe aan je toolbox. Deze dag is gericht op het zelf en samen met anderen gebruiken van EFT bij (dagelijkse) spanning en emoties en het versterken van veerkracht. Bessel van de Kolk traumaspecialist en schrijver van ‘Traumasporen’ gaf in 2016 en onlangs in 2018 bij het congres georganiseerd door uitgeverij Mens aan: ‘Tapping is een onmisbaar onderdeel van mijn werk om mensen binnen de ‘window of tolerance’ te houden’. Leer en ervaar tijdens deze trainingsdag hoe je deze geweldige techniek kunt inzetten voor jezelf, en samen met anderen. Ontdek de kracht van Energy EFT!

Deze training van een dag wordt (als de regels het toelaten) live gegeven in Delft voor een kleine (COVID-19 veilige) groep van max 4 mensen, en sowieso tikt/tapt iedereen alleen op zichzelf. Wel wordt er samen met elkaar geoefend maar dat kan goed op 1,5 afstand. Bij Covid gerelateerde klachten van de deelnemer zelf of naaste huisgenoten, kan deelname niet doorgaan en wordt er kosteloos geannuleerd. En natuurlijk wordt bij de noodzaak om de dag te annuleren het hele bedrag aan de deelnemers teruggestort of doorgezet naar een volgende dag.

Programma

Een trainingsdag vol informatie, inspirerende oefeningen, tips, ideeën, plezier en daarmee ENERGIE! Een vaktherapeut is zelf één van de belangrijkste middelen die in therapie worden ingezet. De Energy EFT (Emotional Freedom Techniques) Fundament training geeft vaktherapeuten een vaardigheid in handen om het eigen energieniveau gezond te houden, emotioneel gezond te zijn en zo om te kunnen gaan met spanning en stress die onvermijdelijk zijn in het werkveld van de vaktherapeut.

Notities

Investering:

bij boeking tot 2 weken voor de trainingsdag €140,00, binnen 2 weken voor de trainingsdag €160,00.

Inclusief kleurrijk origineel, in het Nederlands vertaald, handboek.

 

Eerdere gelijke Energy EFT Fundament trainingsdagen waren goed voor 6 accreditatiepunten. Je kunt de training onder -niet geaccrediteerde beroep gerelateerde scholing- zelf invoeren in je register vaktherapie. Je krijgt daarvoor een overzicht van de indeling en de uren van de dag, en een certificaat van deelname.

Website

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ontdek-de-kracht-van-energy-eft-tapping-en-hoe-jij-die-kracht-kunt-gebruik-45160889436