Lid worden

Wanneer je je aanmeldt als lid bij een beroepsvereniging, hebben wij een kopie van je diploma nodig (van een erkende opleiding vaktherapie). Je diploma kun je binnenkort tijdens het aanmelden uploaden. Is dit nog niet mogelijk, dan vragen we je deze apart te mailen of een kopie op te sturen. Wanneer je geen erkende opleiding hebt gevolgd, dan kun je ‘belangstellend lid’ worden.

Als je in aanmerking wilt komen voor het gereduceerde studententarief, dan hebben wij een kopie van je studentenkaart nodig. Deze kun je binnenkort tijdens het aanmelden uploaden. Kan dit nu nog niet, dan vragen we je deze te mailen of een kopie op te sturen.

De contributie voor de verschillende verenigingen en de verschillende soorten lidmaatschap kun je hier vinden. In sommige cao's is geregeld dat je werkgever de contributie van je lidmaatschap vergoedt. Dit is afhankelijk van de cao waar je onder valt, kijk hier voor een overzicht. Sommige werkgevers vergoeden het lidmaatschap van de beroepsvereniging alleen als de beroepsvereniging lid is van de FBZ (Federatie van Beroepsverenigingen in de Zorg). We zijn als FVB hier namens de aangesloten beroepsverenigingen lid van. 

Vul onderstaande gegevens volledig in, upload de relevante documenten of stuur deze per post en verzend het document. Wij nemen je aanmelding dan in behandeling. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie. 

Aanmeldformulier

Deel dit via: