Even voorstellen: onze nieuwe voorzitter Irène Verkuylen!

24 januari 2020

Gisteravond tijdens de ALV (Algemene Leden Vergadering) heeft Angeline de sleutels overgedragen aan onze nieuwe voorzitter Irène Verkuylen! 

Irène Verkuylen stelt zich voor:

Ik ben Irène Verkuylen, zelfstandig professional op het gebied van strategieontwikkeling, governance, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. In mijn 38-jarige loopbaan heb ik een rijke ervaring opgebouwd in high level advies van bestuurlijk verantwoordelijken, hoger management en toezichthouders in zorg, welzijn en lokale overheid. Bij een groot ketensamenwerkingsverband in de zorg in de regio Breda heb ik eindverantwoordelijkheid gedragen. Als fractievoorzitter en politiek leider was ik enige tijd het boegbeeld van een partij in de gemeenteraad van Breda. Ik ben ook toezichthouder (geweest) in de zorg, de cultuursector en kort in de jeugdzorg. In bijgevoegd cv vindt u de diverse functies en rollen.

Het is mijn missie om voorwaarden scheppen voor kwetsbare mensen en mensen in achterstandssituaties zodat zij het leven kunnen leiden dat zij willen. Bij voorkeur werk ik samen met mensen uit verschillende disciplines om vanuit diverse invalhoeken te kijken naar situaties en uitdagingen. Integratie van alle belangen is mijn focus. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt en kan goed luisteren, ben onafhankelijk, objectief en integer. Mensen herkennen mijn open en eerlijke communicatie en de oprechte aandacht voor mensen, van welke achtergrond dan ook. Integriteit, rechtvaardigheid, respect en solidariteit zijn mijn kernwaarden.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht