Beoordelingscommissie register vaktherapie vacature

17 december 2020

De beoordelingscommissie beoordeelt aanvragen via geregistreerde vaktherapeuten in het kader van de regeling dispensatie (uitstel) en herintreding. Dit doen de leden van de commissies eens per maand. Ook registratie van supervisoren en de jaarlijkse steekproef behoren tot de taken van deze commissie. Alle werkzaamheden worden digitaal uitgevoerd. Een professionele kracht van het ondersteuningsbureau van het Register vaktherapie ondersteunt deze commissies administratief. De commissie vergadert 4 keer per jaar via Teams of op een locatie niet ver van Utrecht CS

Vergoeding: € 200,- per jaar, plus reiskosten.

Omdat de commissie gaat over de uitvoering van de registratie, moeten commissieleden minimaal kandidaat geregistreerd zijn.

Alle disciplines zijn welkom. In het bijzonder worden dans-, drama- en psychomotorische kindertherapeuten opgeroepen om te reageren.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van de commissies, kun je contact opnemen met Irene Rentenaar, ambtelijk secretaris van de Registratiecommissie, email: i.rentenaar@vaktherapie.nl en mobiel (06) 41 06 52 64.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht